CalradiaLifeRP

Forum Serwera DziejeCalradiiRP gry Gothic Multiplayer na podstawie gry Mount&Blade

#1 2012-03-10 15:43:38

Inigma

Head Admin

Punktów :   

Wzór Podania

Podanie składamy za pomocą dodania posta pod tym tematem . Po dodaniu posta zatwierdzimy/odrzucimy/lub zastąpimy.

Wzór Podania:

1.Ile masz lat?
2.Dlaczego Ty a nie ktoś inny?
3.Ile grasz w GMP?
4.Jak rozumiesz grę RP i klimat Gry Mount&Blade (Chyba że nie wiesz co ta za gra)
5.Jak dobrze umiesz walczyć (napisz nazwę broni i ile procent (Jednoręczna,Dwuręczna,Kusza,Łuk)
6.Kogo proponujesz żeby Ci dać na stanowisko i w jakiej frakcji?

#2 2012-03-10 15:51:22

Aron

Nowy użytkownik

12791012
Punktów :   

Re: Wzór Podania

1.14
2.jestem ogarniętym graczem rozumiem RP i wiele gram w GMP:D
3.Wiele jeśli chodzi o godziny codziennie dłużej niż 2h
4.Grę RP rozumiem jako odwzorowanie tym kim byśmy chcieli być w danym okresie czasu(w tym przypadku średniowiecze) złodziejem czy rycerzem itp. a M&B rozumiem jako przygodę polegającą na gromadzeniu armii,podbiciu innych państw i wypełnianiu zadań(można by pomóc Lady Isoli obalić tego jak mu tam:D)
5.1h.60% 2h.75% kusza.60% łuk.60

EDIT:hmmm tak sobie myśle że nie napisałem kim chciałbym być;pnie wiem dokładnie na kogo moge liczyć ale chciałbym być jakąś ważną osobistością w Swadii:) a co do broni pewnie walcze lepiej ale siebie surowo oceniam

EDIT2:a tak wgl ten temat dotyczy rozgrywki czy modernizacji?xD

-Proponuję ci narazie Rycerza Swadiańskiego , jeśli byś chciał być Lordem musiałbym zobaczyć jak się zachowujesz w grze i jak walczysz Oczywiście nie mówię że Ci nie wieżę ale musimy mieć pewność

-Rozgrywki, *Zatwierdzono postać*

Ostatnio edytowany przez luzak572 (2012-03-10 16:07:15)

#3 2012-03-10 17:21:08

Spartacus

Moderator

Punktów :   

1.14
2.Ponieważ będę dobrze sprawował klasę jaką się mi da , wystarczy dać mi szanse heh
3.Nie mam pojęcia, ale raczej tak jak Aron rozumiem RP i lubię i gram w GMP
4.To zależy ... Jeśli widzę że ludzie są na servie to wbijam i gram 1h30min albo dłużej . Jak już pisałem to zależy, czy grają ludzie .
5.Trudno nie rozumieć gry RP, ale postaram się wytłumaczyć jak ja to rozumiem:Gracze robią własną historie to jak np.Gothic tylko że (hym jak by to ująć)realni ludzie odwzorowują grę heh, a klimat Mount&Blade to raczej średniowiecze a jak takie klimaty uwielbiam (pamiętam jak grałem w Mount&Blade)
6.Jednoręczna- 79%(najbardziej lubię grać tą bronią)Dwuręczna-52%(nie lubię grać tą bronią, chyba że muszę to już gram heh)Kusza-78%(ale bardziej mi odpowiada łuk) Łuk-86%(według mnie lepsza od kuszy ponieważ jest szybsza)
7.Beziele, w końcu on jest Królem Królestwa Veagirów i tym samym chce dołączyć do "Królestwa Veagirów" !!! Jako jeszcze nikt nie podał wiec ja poproszę o tą klasę, a więc ta klasa to.... WASAL

*Zatwierdzono postać'' - Dobrze się opisałeś i myślę że można Ci zaufać trochę Cię nawet znam a więc jako Wasal(Jarl) Grasz w Królestwie Veagirów! Niestety nie będziesz mógł być jednocześnie jakimś tam ludkiem który jest mistrzem areny

Ostatnio edytowany przez Spartacus (2012-03-10 17:58:01)

#4 2012-03-10 23:26:01

Altair

Nowy użytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 15.
2.Ponieważ gram zgodnie z regułami gry RP, a także gra M&B jest mi bliska
3.Gram około 2 godzin dziennie a weekendy po 4-5 godzin dziennie
4.Jako RP rozumiem prawdziwe życie a jako M&B walkę o honor oraz swoje zimie
5.Walczę bronią 1h najlepiej 80% , reszta broni nie zajmuje zbyt wysokiego stanowiska, luk 30% , 2h 40%, kusza 20%
6.Chce walczyć za krolestwo Veagirow jako Lord Yaroldek.

- Twój wniosek jest dosyć Ciekawy myślę że można Ci zaufać ale jeśli zawalisz idziesz na Piechura/Rycerza , *Zatwierdzam postać* - Od dzisiaj jesteś Jarlem Królestwa Veagirów

#5 2012-03-11 19:53:45

BialyKruk

Moderator

Punktów :   

1.Mam 13 lat w tym roku kończę 14.
2.Ponieważ rozumiem grę RP nie sprawiam kłopotów i chciałbym się wykazać grając którąś z klas.
3.Grałem około 2 miesiące potem ,gdy gmp na trochę znikło zapomniało mi się o nim i teraz zacząłem od nowa jeśli chodzi o czas to 2-3,4 godz. jest jeszcze życie prywatne.
4.RP - czyli gra z podziałem na role.Każdy z nas stara się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki i grać zgodnie ze scenariuszem.M&B grałem we wszystkie cześci (chyba) (M&B,Ogniem i Mieczem oraz Warband) ogółem grę znam.W M&B Warband nadal się szkole grając z innymi ludźmi co mi bardzo pomaga.
5.Jednoręczna - oceniam się na około 70% jeśli się wprawię Dwuręczna - słabo mi idzie max 15% łuk,kusza - około 40% wolę bliskie starcia.
6.Przeor - Klasztor

*Zatwierdzam postać* - Zostajesz Przeorem Kościoła Katolickiego (Licz się z tym że nie ma magii)

Ostatnio edytowany przez BialyKruk (2012-03-11 20:09:13)

#6 2012-03-11 20:08:06

Yawa

Nowy użytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 14
2.Ponieważ dobrze znam Gothic, Mount&Blade a także rozumiem i przestrzegam zasad RP.
3.2-3 godziny dzienie, w weekendy więcej.
4.RP to odwzorowanie prawdziwego życia. Klimat M&B to walka zwaśnionych królestw, czyli doskonały przykład RP.
5.Preferuję bronie 1 ręczne i nimi walczę najlepiej, dajmy 70%. Dwuręczną może 40%. Dystansowo nie będę się oceniał, rzadko korzystam z łuków czy kusz, wolę ostrze. =)
6.Jarl - Vaegirów. (Jeśli jarlów nie może być więcej, to rycerz Vaegirów)

Na Jarla cię nie dam bo jest 2 u Veagirów a chcę aby Król sam sobie wybrał Jarlów przynajmniej tych 2 . *Proponuje postać* Rycerza i jak napisałeś się na nią zgadzasz witaj w Rycerstwie Veagirów!

Ostatnio edytowany przez Yawa (2012-03-11 21:08:12)

#7 2012-03-12 16:26:44

dragomir1

Nowy użytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 14
2.Jestem ogarnieta osoba ogarniam OOC
3.W weekendy 6 gody w tydz 3 gody
4.RP to odgrywanie zycia
5.1h i 2h po 70% dystansowo tak po 40%
6.Rycerza Swadiańskiego

*Zatwierdzam postać* Od dziś grasz Rycerzem Swadiańskim

P.S polskie znaki mi nie dzialaja

#8 2012-03-20 12:32:53

Karolak

Nowy użytkownik

Punktów :   

1. Mam 14 lat.
2. Lubie odwalać czarną i mokrą robotę.
3. 2 Lata.
4. RP jest to gra w której ludzie odgrywają role przypisane ich postaciom.
5. Umiem dobrze walczyć bronią  jednoręczną, ale wole broń dwuręczną walczę tym i tym tak około na 80%.
6. Jarl-Veagirów czy jakoś tak.

Zatwierdzam klase . Od dziś Grasz Jarlem Królestwa Veagirów i podlegasz Królowi Spartacusowi.

#9 2012-03-20 15:48:55

Vogg

Moderator

Punktów :   

1. 18 lat
2. Dlaczego to chyba najlepiej bedzie ocenic podczas mojej gry , ale wydaje mi sie ze dlatego ja poniewaz jestem przeogromnym fanem gothica , gram
od wydania 1 czesci znam wszystkie questy bronie miejsca ogolnie wszystko i gothic 2 nk to moja ulubiona odsłona i poswiecam duzo czasu na rozgrywkę
3.Dziennie po 4- 5 godzin
4.Rozumiem doskonale gdyz gralem kiedys z kolegami w Dungeons and dragons wiec wiem co to wyobraznia , wiem co to mount and blade sporo ogladalem z rozgrywki lecz nie gralem, ogolnie interesuje się historia zwlaszcza sredniowieczem i wojnami wiec wydaje mi sie ze potrafil bym utrzymac klimat, do tego mam doczynienia z grami rpg osadzonych w sredniowieczu o d wielu lat
5.Bron dwureczna to moja ulubiona gdyz bron jednoreczna dziwnie wyglada bez tarczy , mysle ze tak na 80 % umiem nią walczyc z racjii długiego stażu w gothicu , wiem co to defensywa i ofensywa i kiedy ja stosowac
6.Osobiscie chcialbym grac jako Lord Królewski ponieważ zawsze lubiałem paladynów za ich pancerze i stanowisko w świecie gothic, honorowi i uczciwii w obronie słabszych ale też surowi potężni wojownicy którzy sa jakby hybrydami , posluguja sie bronia magiczna dystansowa i sieczna

Historia mojej postaci : Zwą mnie Voggiem po moim zmarlym ojcu paladynie ktory niegdys walczyl u boku króla podczas wielkiej wojny, lecz ten zmarl podczas  bitwy gdy bylem malym chlopcem , nie rozumialem tego jak taki wielki wojownik mogl zginac , tak wiec ku jego pamieci przysiagłem sobie ze go pomszcze wstapie do zakonu i bede walczyl jak on ku chwale Bogu ! Nie ma litosci dla podstepnych nieuczciwych lajdakow  i tych ktorzy boja sie wziasc miecz w dlon gdy chodzi o obrone ojczyzny !

ZATWIERDZAM POSTAC ,- od dzis grasz jako lord krolestwa swadii, przydzielam Ci lenno wies elberl kolo zamku taverin.

Ostatnio edytowany przez Vogg (2012-03-20 20:02:58)

#10 2012-03-20 18:00:32

Beziele

Nowy użytkownik

Punktów :   

ekhm to nie ma być świat fantasy to ma być średniowiecze

Stopka forum

RSS