CalradiaLifeRP

Forum Serwera DziejeCalradiiRP gry Gothic Multiplayer na podstawie gry Mount&Blade

#1 2012-03-10 15:43:38

Inigma

Head Admin

Punktów :   

Wzór Podania

Podanie sk³adamy za pomoc± dodania posta pod tym tematem . Po dodaniu posta zatwierdzimy/odrzucimy/lub zast±pimy.

Wzór Podania:

1.Ile masz lat?
2.Dlaczego Ty a nie kto¶ inny?
3.Ile grasz w GMP?
4.Jak rozumiesz grê RP i klimat Gry Mount&Blade (Chyba ¿e nie wiesz co ta za gra)
5.Jak dobrze umiesz walczyæ (napisz nazwê broni i ile procent (Jednorêczna,Dwurêczna,Kusza,£uk)
6.Kogo proponujesz ¿eby Ci daæ na stanowisko i w jakiej frakcji?

#2 2012-03-10 15:51:22

Aron

Nowy u¿ytkownik

12791012
Punktów :   

Re: Wzór Podania

1.14
2.jestem ogarniêtym graczem rozumiem RP i wiele gram w GMP:D
3.Wiele je¶li chodzi o godziny codziennie d³u¿ej ni¿ 2h
4.Grê RP rozumiem jako odwzorowanie tym kim by¶my chcieli byæ w danym okresie czasu(w tym przypadku ¶redniowiecze) z³odziejem czy rycerzem itp. a M&B rozumiem jako przygodê polegaj±c± na gromadzeniu armii,podbiciu innych pañstw i wype³nianiu zadañ(mo¿na by pomóc Lady Isoli obaliæ tego jak mu tam:D)
5.1h.60% 2h.75% kusza.60% ³uk.60

EDIT:hmmm tak sobie my¶le ¿e nie napisa³em kim chcia³bym byæ;pnie wiem dok³adnie na kogo moge liczyæ ale chcia³bym byæ jak±¶ wa¿n± osobisto¶ci± w Swadii:) a co do broni pewnie walcze lepiej ale siebie surowo oceniam

EDIT2:a tak wgl ten temat dotyczy rozgrywki czy modernizacji?xD

-Proponujê ci narazie Rycerza Swadiañskiego , je¶li by¶ chcia³ byæ Lordem musia³bym zobaczyæ jak siê zachowujesz w grze i jak walczysz Oczywi¶cie nie mówiê ¿e Ci nie wie¿ê ale musimy mieæ pewno¶æ

-Rozgrywki, *Zatwierdzono postaæ*

Ostatnio edytowany przez luzak572 (2012-03-10 16:07:15)

#3 2012-03-10 17:21:08

Spartacus

Moderator

Punktów :   

1.14
2.Poniewa¿ bêdê dobrze sprawowa³ klasê jak± siê mi da , wystarczy daæ mi szanse heh
3.Nie mam pojêcia, ale raczej tak jak Aron rozumiem RP i lubiê i gram w GMP
4.To zale¿y ... Je¶li widzê ¿e ludzie s± na servie to wbijam i gram 1h30min albo d³u¿ej . Jak ju¿ pisa³em to zale¿y, czy graj± ludzie .
5.Trudno nie rozumieæ gry RP, ale postaram siê wyt³umaczyæ jak ja to rozumiem:Gracze robi± w³asn± historie to jak np.Gothic tylko ¿e (hym jak by to uj±æ)realni ludzie odwzorowuj± grê heh, a klimat Mount&Blade to raczej ¶redniowiecze a jak takie klimaty uwielbiam (pamiêtam jak gra³em w Mount&Blade)
6.Jednorêczna- 79%(najbardziej lubiê graæ t± broni±)Dwurêczna-52%(nie lubiê graæ t± broni±, chyba ¿e muszê to ju¿ gram heh)Kusza-78%(ale bardziej mi odpowiada ³uk) £uk-86%(wed³ug mnie lepsza od kuszy poniewa¿ jest szybsza)
7.Beziele, w koñcu on jest Królem Królestwa Veagirów i tym samym chce do³±czyæ do "Królestwa Veagirów" !!! Jako jeszcze nikt nie poda³ wiec ja poproszê o t± klasê, a wiêc ta klasa to.... WASAL

*Zatwierdzono postaæ'' - Dobrze siê opisa³e¶ i my¶lê ¿e mo¿na Ci zaufaæ trochê Ciê nawet znam a wiêc jako Wasal(Jarl) Grasz w Królestwie Veagirów! Niestety nie bêdziesz móg³ byæ jednocze¶nie jakim¶ tam ludkiem który jest mistrzem areny

Ostatnio edytowany przez Spartacus (2012-03-10 17:58:01)

#4 2012-03-10 23:26:01

Altair

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 15.
2.Poniewa¿ gram zgodnie z regu³ami gry RP, a tak¿e gra M&B jest mi bliska
3.Gram oko³o 2 godzin dziennie a weekendy po 4-5 godzin dziennie
4.Jako RP rozumiem prawdziwe ¿ycie a jako M&B walkê o honor oraz swoje zimie
5.Walczê broni± 1h najlepiej 80% , reszta broni nie zajmuje zbyt wysokiego stanowiska, luk 30% , 2h 40%, kusza 20%
6.Chce walczyæ za krolestwo Veagirow jako Lord Yaroldek.

- Twój wniosek jest dosyæ Ciekawy my¶lê ¿e mo¿na Ci zaufaæ ale je¶li zawalisz idziesz na Piechura/Rycerza , *Zatwierdzam postaæ* - Od dzisiaj jeste¶ Jarlem Królestwa Veagirów

#5 2012-03-11 19:53:45

BialyKruk

Moderator

Punktów :   

1.Mam 13 lat w tym roku koñczê 14.
2.Poniewa¿ rozumiem grê RP nie sprawiam k³opotów i chcia³bym siê wykazaæ graj±c któr±¶ z klas.
3.Gra³em oko³o 2 miesi±ce potem ,gdy gmp na trochê znik³o zapomnia³o mi siê o nim i teraz zacz±³em od nowa je¶li chodzi o czas to 2-3,4 godz. jest jeszcze ¿ycie prywatne.
4.RP - czyli gra z podzia³em na role.Ka¿dy z nas stara siê jak najlepiej wykonywaæ swoje obowi±zki i graæ zgodnie ze scenariuszem.M&B gra³em we wszystkie cze¶ci (chyba) (M&B,Ogniem i Mieczem oraz Warband) ogó³em grê znam.W M&B Warband nadal siê szkole graj±c z innymi lud¼mi co mi bardzo pomaga.
5.Jednorêczna - oceniam siê na oko³o 70% je¶li siê wprawiê Dwurêczna - s³abo mi idzie max 15% ³uk,kusza - oko³o 40% wolê bliskie starcia.
6.Przeor - Klasztor

*Zatwierdzam postaæ* - Zostajesz Przeorem Ko¶cio³a Katolickiego (Licz siê z tym ¿e nie ma magii)

Ostatnio edytowany przez BialyKruk (2012-03-11 20:09:13)

#6 2012-03-11 20:08:06

Yawa

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 14
2.Poniewa¿ dobrze znam Gothic, Mount&Blade a tak¿e rozumiem i przestrzegam zasad RP.
3.2-3 godziny dzienie, w weekendy wiêcej.
4.RP to odwzorowanie prawdziwego ¿ycia. Klimat M&B to walka zwa¶nionych królestw, czyli doskona³y przyk³ad RP.
5.Preferujê bronie 1 rêczne i nimi walczê najlepiej, dajmy 70%. Dwurêczn± mo¿e 40%. Dystansowo nie bêdê siê ocenia³, rzadko korzystam z ³uków czy kusz, wolê ostrze. =)
6.Jarl - Vaegirów. (Je¶li jarlów nie mo¿e byæ wiêcej, to rycerz Vaegirów)

Na Jarla ciê nie dam bo jest 2 u Veagirów a chcê aby Król sam sobie wybra³ Jarlów przynajmniej tych 2 . *Proponuje postaæ* Rycerza i jak napisa³e¶ siê na ni± zgadzasz witaj w Rycerstwie Veagirów!

Ostatnio edytowany przez Yawa (2012-03-11 21:08:12)

#7 2012-03-12 16:26:44

dragomir1

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

1.Mam lat 14
2.Jestem ogarnieta osoba ogarniam OOC
3.W weekendy 6 gody w tydz 3 gody
4.RP to odgrywanie zycia
5.1h i 2h po 70% dystansowo tak po 40%
6.Rycerza Swadiañskiego

*Zatwierdzam postaæ* Od dzi¶ grasz Rycerzem Swadiañskim

P.S polskie znaki mi nie dzialaja

#8 2012-03-20 12:32:53

Karolak

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

1. Mam 14 lat.
2. Lubie odwalaæ czarn± i mokr± robotê.
3. 2 Lata.
4. RP jest to gra w której ludzie odgrywaj± role przypisane ich postaciom.
5. Umiem dobrze walczyæ broni±  jednorêczn±, ale wole broñ dwurêczn± walczê tym i tym tak oko³o na 80%.
6. Jarl-Veagirów czy jako¶ tak.

Zatwierdzam klase . Od dzi¶ Grasz Jarlem Królestwa Veagirów i podlegasz Królowi Spartacusowi.

#9 2012-03-20 15:48:55

Vogg

Moderator

Punktów :   

1. 18 lat
2. Dlaczego to chyba najlepiej bedzie ocenic podczas mojej gry , ale wydaje mi sie ze dlatego ja poniewaz jestem przeogromnym fanem gothica , gram
od wydania 1 czesci znam wszystkie questy bronie miejsca ogolnie wszystko i gothic 2 nk to moja ulubiona ods³ona i poswiecam duzo czasu na rozgrywkê
3.Dziennie po 4- 5 godzin
4.Rozumiem doskonale gdyz gralem kiedys z kolegami w Dungeons and dragons wiec wiem co to wyobraznia , wiem co to mount and blade sporo ogladalem z rozgrywki lecz nie gralem, ogolnie interesuje siê historia zwlaszcza sredniowieczem i wojnami wiec wydaje mi sie ze potrafil bym utrzymac klimat, do tego mam doczynienia z grami rpg osadzonych w sredniowieczu o d wielu lat
5.Bron dwureczna to moja ulubiona gdyz bron jednoreczna dziwnie wyglada bez tarczy , mysle ze tak na 80 % umiem ni± walczyc z racjii d³ugiego sta¿u w gothicu , wiem co to defensywa i ofensywa i kiedy ja stosowac
6.Osobiscie chcialbym grac jako Lord Królewski poniewa¿ zawsze lubia³em paladynów za ich pancerze i stanowisko w ¶wiecie gothic, honorowi i uczciwii w obronie s³abszych ale te¿ surowi potê¿ni wojownicy którzy sa jakby hybrydami , posluguja sie bronia magiczna dystansowa i sieczna

Historia mojej postaci : Zw± mnie Voggiem po moim zmarlym ojcu paladynie ktory niegdys walczyl u boku króla podczas wielkiej wojny, lecz ten zmarl podczas  bitwy gdy bylem malym chlopcem , nie rozumialem tego jak taki wielki wojownik mogl zginac , tak wiec ku jego pamieci przysiag³em sobie ze go pomszcze wstapie do zakonu i bede walczyl jak on ku chwale Bogu ! Nie ma litosci dla podstepnych nieuczciwych lajdakow  i tych ktorzy boja sie wziasc miecz w dlon gdy chodzi o obrone ojczyzny !

ZATWIERDZAM POSTAC ,- od dzis grasz jako lord krolestwa swadii, przydzielam Ci lenno wies elberl kolo zamku taverin.

Ostatnio edytowany przez Vogg (2012-03-20 20:02:58)

#10 2012-03-20 18:00:32

Beziele

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

ekhm to nie ma byæ ¶wiat fantasy to ma byæ ¶redniowiecze

Stopka forum

RSS